Op 8 december 1974 bestond H.S.V. Maas en Niers 50 jaar. Dit heuglijke feit werd uitgebreid gevierd in het weekend van 7 en 8 december 1974. Om een aantal pagina’s van de feestgids te bekijken die destijds is uitgegeven klik hier.

HSV50jaar1974-1Op zaterdag 7 december vond het jubileumbal plaats in Hotel de Kroon. Er werden hapjes en drankjes aangeboden en er werd een gratis loterij gehouden met een keur aan waardevolle prijzen. De avond werd opgeluisterd door het dans- en amusementsorkest De Huwando’s. Het was een zeer geslaagde avond.

Op zondag 8 december (de oprichtingsdatum van de vereniging) vond de receptie plaats. Hiervoor was grote belangstelling van de kant van de omliggende verenigingen. Ook was het voltallige College van Burgemeester en Wethouders aanwezig, evenals een afgevaardigde van de Algemene Hengelaars Bond (A.H.B.) uit Amsterdam en de Inspecteur der Visserij-Inspectie. De grootste show van de receptie was evenwel de serenade gebracht door de Drumband Vrijheid en Broederschap. Het was een zeer geslaagde dag.HSV50jaar1974-2Hieronder nog een mooie foto van het bestuur welke ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum is gemaakt.HSV1974fotoHET BESTUUR VAN DE JUBILERENDE VERENIGING

Zittend van links naar rechts: H. Bongers (voorzitter), Dr. Gilissen (beschermheer), J. Holla (secretaris).

Staande van links naar rechts: H. Keysers (penningmeester), J. Mans (tweede secretaris), G. Sanders (commissaris), Th. Meussen (tweede penningmeester), J. Junier (commissaris), H. Rutten (commissaris).