Für diese Information auf Deutsch klicken Sie hier


Vergunningen V.B.G.

Om in Nederland te mogen vissen heeft u een visvergunning nodig. U bent hiervoor zelf verantwoordelijk; zonder vergunning riskeert u een flinke boete. Deze vergunningen worden uitgegeven door Viswater Beheersvereniging Gennep. De opbrengst van de vergunningen wordt gebruikt voor het verbeteren van de visserijmogelijkheden, het viswater en de visstand en voor de behartiging van de belangen van de sportvissers.

De visvergunningen van de V.B.G. zijn verkrijgbaar bij de volgende verkoopadressen:


Prijzen visvergunningen V.B.G.

  • V.B.G. vergunning 2024 & VISpas 2024: € 43,50
  • Jeugdvergunning tot 14 jaar & JeugdVISpas: € 20,00
  • Dagvergunning voor twee aaneengesloten dagen: € 10,00


Let op
: een houder van de VISpas 2024 dient na 1 januari 2024 zelf een nachtvistoestemming aan te schaffen via de website van Sportvisserij Nederland. Klik hier voor meer informatie over de nachtvistoestemming.

Leden die een abonnement op Hét Visblad wensen, dienen dit zelf bij Sportvisserij Nederland aan te vragen. Het abonnement is te bestellen via de website van Sportvisserij Nederland. Klik hier om een abonnement op Hét Visblad aan te vragen.

VISpas online aanvragen
Direct vissen? Bestel de (Jeugd)VISpas online!
Bestel de VISpas gemakkelijk en snel online. Hier klikken. Na online betaling via iDEAL, Mistercash, VISA of MasterCard ontvangt u per e-mail uw tijdelijke VISpas en lijsten van viswateren om direct te kunnen vissen in heel veel wateren.

Meer informatie
Voor meer informatie zie de website van Sportvisserij Nederland of van Sportvisserij Zuidwest Nederland.

logo-svn
SportvisserijZWN_logo