Dit jaar maar liefst Twee lintjes binnen onze vereniging. Ontving tijdens de viering van ons 100 jarig bestaan, Jan Kuppen al een lintje, afgelopen weekend was het de beurt aan ons bestuurslid Willy Arts.

Naast onze vereniging is Willy Arts al vijftig jaar trouw lid van voetbalvereniging Vitesse ’08. Hij startte als elftalleider en grensrechter. Zijn toewijding groeide uit tot een actieve rol in de jeugdontspannings-commissie. Daar organiseerde hij diverse activiteiten voor jongeren, van droppings tot spooktochten. Verder zette Willy zich in als bestuurslid van carnavalsclub De Waggelaars en als lid van de raad van Elf. Hij speelde een cruciale rol bij de prinsenkeuzecommissie en zorgde voor het onderhoud, de versiering en geluid van de prinsenwagen. Sinds 2016 is Willy een gewaardeerd vrijwilliger bij Stichting Kinderboerderij Gennep, waar hij elke woensdagmiddag bezoekers verwelkomt. Daarnaast is hij sinds 2017 bestuurslid bij de Viswater Beheersvereniging Gennep, waar hij al meer dan veertig jaar de viswateren onderhoudt.

Als visvereniging zijn we best trots dat vorig jaar ons bestuurslid Harry Bakker en dit jaar Jan Kuppen en Willy Arts een lintje mochten ontvangen. Allen nogmaals van harte gefeliciteerd.