Zammataro heeft nieuw visvoer op de markt gebracht: Basis Mix nr.1.

De introductie van deze Basis Mix berust op een geheel nieuw idee. Ons doel is een voersamenstelling aan te bieden die voldoet aan alle eisen van elk type water, alle vissoorten, en elke visserij. Van de lastige voornvisserij in de winter tot aan de visserij op dikke brasem op sterk stromende rivieren. Met deze Basis Mix is dit allemaal mogelijk.

De mengeling is van een gemiddelde structuur en bewust geurneutraal gehouden. Door toevoeging van aroma’s, gemalen hennep, of diverse soorten partikels kan het recept elke keer weer opnieuw en snel aan de omstandigheden van het moment worden aangepast. Als de Basis Mix vochtiger gemaakt wordt krijgt hij meer binding en wordt hij compacter. Door toevoeging van levend aas zoals maden, casters en wormen kunnen de vangstresultaten ook nog verbeterd worden. Bij een moeilijke visserij en slechte aanbeten wordt geadviseerd het voer grondig te zeven.

Basis Mix Nr. 1 is een revolutie in uw voeremmer.

Verkrijbaar bij ‘Beter Vissen’ en andere diverse Nederlandse hengelsportzaken.

Toepassingen en voorbeelden

Voorn en kleine brasem:
1 kg. Basis Mix + 150 gr. gemalen of geroosterde hennep + 40 gr. Super Aroma zoals Spekulatius, Bittermandel, of Koriander.

Barbeel:
1 kg. Basis Mix + 150 gr. T-3 Birdfood + 50 gr. Red Nektar of Käse Super Aroma

Brasem:
1 kg. Basis Mix + 200 gr. Partikels zoals Z-40 Yellow of Multi Colour Sinking Crumb + 50 tot 100 gr. Brassen Caramel Super Aroma.